welkom bij Red Green uitzendbureau
   

CONTACT:

Noorderstraat 6
8808 HH Dongjum

Tel: 0517-234 864
Fax:0517-234 827

info@red-green.nl 
 

  over ons vacatures contact  
 

Wat kunt van ons verwachten?
Personeelsvoorziening in ruimste zin, dat is in het kort wat we doen. U stelt terecht eisen aan vast en tijdelijk personeel en omdat de ene opdrachtgever de voorkeur geeft aan tijdelijke krachten en de andere juist op zoek is naar vast personeel, is onze dienstverlening veelzijdig. Wij hebben voor u een breed aanbod in personeel met de juiste werkhouding. In overleg met u zullen de selectiecriteria worden vastgesteld. Met een enthousiast team voldoet RedGreen Uitzendbureau graag aan uw wensen op het gebied van personeel. Zo kunt u zich richten op uw hoofdzakelijke zaken.
Onze dienstverlening bestaat uit ; gerichte werving en selectie, uitzenden, payrollen, detacheren .Wij zijn open voor  de makelaarconstructie en in house vesting, 24 uur bereikbaar en allround just-in –timer.

RedGreen Uitzendbureau is een organisatie met een no-nonsens cultuur. Het nakomen van gemaakte afspraken met klanten en een goede zorg voor uitzendkrachten; daar zit onze kracht.

Arbowet
De Arbowet is een raamwet. Het is globaal en overkoepelend en u zult er betrekkelijk weinig "keiharde" bepalingen in vinden.

De Arbowet heeft het voornamelijk over rechten en plichten van de verschillende groeperingen die in het Arbo-terrein worden aangetroffen: werkgevers, werknemers, arbodiensten, bedrijfshulpverleners en overheid.
Algemene informatie is terug te vinden op de site van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid in de rubriek Veilig werken.

 

                      

    
                                                                                                                                                                                                                               copyright Red Green uitzendbureau | design by Amedia