welkom bij Red Green uitzendbureau
   

CONTACT:

Noorderstraat 6
8808 HH Dongjum

Tel: 0517-234 864
Fax:0517-234 827

info@red-green.nl 


  over ons diensten contact  
 

Heb je ooit over de investers in people gehoord? Wij investeren in onze mensen door middel van scholing, training en certificering om hun toekomst perspectief te verbeteren, zodat onze klant, wijzelf en de uitzendkracht ervan kan profiteren. Dus win-win-win.
Naar wat voor soort werk zoekt u? Tuinbouw, productiewerk, een schoonmaakbaan, een logistieke of misschien juist een technische job.
Wat dit betreft, zit u op het juiste adres bij het RedGreen Uitzendbureau. Laat ons weten wat uw wensen zijn, dan gaan we direct op zoek naar een functie! Wij zijn bekend in de regio en hebben goede contacten met verschillende werkgevers. Zo kunnen we altijd de baan vinden die bij u past.

Werkomgeving

We bezoeken het bedrijf waar u eventueel komt te werken om de sfeer te proeven en alles over de openstaande functie te weten te komen. We doen alles om de ideale match te vinden tussen jou en je nieuwe baan.
 

Dicht bij huis, in een stad naar keuze of in een bepaalde werkomgeving, zoals in de logistieke sector of op de bloemenveiling. Onze medewerkers kijken goed naar uw werkervaring, capaciteiten, persoonlijkheid en kennisniveau. In een persoonlijk gesprek komen al deze zaken aan bod. Indien u het inschrijfformulier invult, nemen wij snel contact met u op voor een afspraak.

Waar wil je werken?

We doen alles om de ideale match te vinden voor uw nieuwe baan. We bezoeken het bedrijf waar u eventueel komt te werken om de sfeer te proeven en om alles over de openstaande functie te weten te komen.


 

 

                     

    
                                                                                                                                                                                                                               copyright Red Green uitzendbureau | design by Amedia